ibeacon-til-retail-butik-cafe-restaurant
ibeacon til retail
Marketing der hvor det gavner mest

Unikt koncept

Ibeacon er som født til retail. Til butikker af enhver art, Cafeer og restauranter, alle kan få unikke fordele ved ibeacons.

Gør opmærksom på VIP night med Spring Collection ugen inden. Lav en kupon der giver rabat ved fremvisning af kupon på kundens mobil. Lav en ibeacon besked kl. 13.00, hvis du kan se du vil brænde inde med appelsiner til juice inden dagen er omme.

Og når kunden er trådt ind i din butik, kan du give ekstra fordele inden for få meter af de produkter du bestemmer. Sæt en ibeacon på hylden med jeans, og fortæl historien om designeren, eller den økologiske tanke dine jeans er produceret med. Eller måske bare et godt tilbud.

Giv kort sagt dine kunder noget ekstra, som de slet ikke havde forventet. Kun på den måde får du dem væk fra webshoppen hjemme i stuen, og ind i din butik.

Er det en restaurant, kan du lave en ibeacon med din lunch menu, eller fortælle om den gård der dyrker dine grøntsager, eller vinbonden du selv har besøgt osv.

Uendelige muligheder

Som du sikkert allerede er i gang med i hovedet - så er ibeacon et koncept med uendelige muligheder for at fastholde og udbygge din forretning og kundekreds. Bliv "talk of the Town" og bliv det, med kontaktpriser du aldrig ville komme i nærheden af med andre medier.

Du er i føresædet med vores ibeacon platform. Du er ikke bundet af ET bestemt brand af ibeacons. Du kontrollere selv dit indhold, eller vi hjælper dig. Med lidt lærring laver du rammende og elegante beskeder og annoncer på web platformen på minutter. Få en god ide over morgenkaffen - og din ibeacons begynder at sende indholdet til forbipasserende minutter efter.

Gør dine vinduer attraktive uden for åbeningstider på en helt ny måde - det er jo din nye kunde til i morgen der er på vej hjem fra restauranten.

Aldrig har det været nemmere, billigere, og tilnærmelsesvis så effektivt.

Tænker du "handelsstandsforeningen burde gøre det her i fællesskab" - jamen så har du helt ret. kontakt os og vi kommer gerne og leverer foredrag.