Salg & service

Vi følger vores kunder, og dermed dit behov. Du kan derfor være sikker på at vi er der for dig før, under og efter dit ibeacon projekt. Grundlæggende står vi til rådighed for dig både før og efter dit projekt, med tre logiske grundydelser.

Personlig-ibeacon-bluetooth-rådgivning

Personlig rådgivning

Din succes er det vigtigste for os. Vi udvikler os kun på tilfredse kunder. Vi dækker hele landet, og har altid plads i kalenderen til dig. Uanset om du vil høre mere om IoT og ibeacon, eller du har gennemført et projekt, og bare har brug for ekstra rådgivning. 

Telefon-rådgivning-og-support-IoT-og-ibeacon-teknologi

Slå på tråden

Også en god trådløs muliged :-) Vi er ikke længere væk end telefonen. Gode råd er gratis, og somme tider er gode råd dyre. Vi elsker den første slags.

Så uanset om du blot lige skal have sat noget på plads, for at forstå dine samlede muligheder med ibeacon teknologi, eller om du har igangsat dit projekt, og lige er rendt i en mur, så er det vigtigt for os at du føler dig hjulpet.

Mail-support-på-ibeacon-teknologi

Det skrevne ord

Man går aldrig fejl af spørgsmål og muligheder på skrift. Så skriv du blot en mail. Somme tider er det rart lige at se ordene på skærmen inden man trykker "send". Vi gør hvad vi kan for at svare dig med det samme. Du skal dog ikke slå på alarmklokken før efter 24 timer.

Lille-kontaktpris-spar-penge-på-dit-budget
Spar penge på marketing
- rigitg mange penge
IoT-ibeacon-supportaftale
ibeacon-udrulning
Kom i havn med ibeacon
sikker-ibeacon-road-map
På sporet af en god forretning
- som luner dit budget
ibeacon-telefon-support
Vi er et opkald væk
- før, under & efter
oplevet-værdi-tilvækst
#dinforretning
- er vores forretning
ibeacon-IoT-planlægning
Vi er hvor du er

Fuld service koncept

Vi er med dig hele vejen, og sammensætter en service palette der passer dig perfekt. Workshops, tidsplaner, udrulningsplaner, proof of concept, eller medarbejder kurser. Dit ibeacon projekt er ikke ret meget bedre end forberedelsen, og sikringen af viden de rette steder i organisationen. Store eller små projekter er lige vigtige.

Udrulning-af-ibeacon-fleet-management

Kompas retning

Find retningen på projektet og målsætningerne sammen med os. Vi sammensætter det rigtige forløb skræddersyet til dig, din forretning, dine behov og din organisation.

framework-ibeacon-app

Framing

Få alle variabler sat i rammer der kan forstås og følges. Når alle tandhjulene er støbt og slebet med Schweizer præcision, ved du præcist hvor dit projekt ender fuldt udrullet.

ibeacon-deployment

Udrulning

Store eller små ibeacon projekter skal udrulles med samme præcision. Alt nyt bliver øjeblikkelig og behårdt vurderet af personale, kunder, gæster eller besøgende. Vi er med efter dine ønsker på tidsplaner og effektiv udrulning efter dine ønsker og organisationens behov.

ibeacon-kursus-og-workshops

Kursus og workshops

Målrettet undervisning af dig og dit personale efter aftale, eller måske en workshop på ibeacon muligheder hos dig. Vi sammensætter i fællesskab.