Produkter

  • Gratis SDK
  • Unikke broadcast filtre
  • ibeacon´s fra flere producenter
  • National service & support
  • Scalerbare platforme
  • Laveste kontaktpris
ibeacon-ios-Android-proximity-marketing-med-Lightcurb-App

Gratis SDK

Appén er grundlaget i ibeacon teknologi - det er kort sagt brugerens værktøj, som gør dine information, fotos, kuponer osv. synlige på brugers mobile enhed.

SDK (beacon koden) til din App findes til IOS og Android. Bruger starter med at registrere sig med køn og fødselsdato. Dette danner basis for, at bruger ikke modtager irrelevante beskeder og information. Ligeledes forhindre SDK, at bruger får den samme besked fra samme ibeacon i 4 timer efter første modtagelse.

Sammen med andre features er det key-points som gør, at din bruger føler sig betjent og oplyst, og derfor ikke afinstallere Appén. Herunder henviser vi til vores Code of conduct, så du kommer godt igang.

ibeacon-manager-ios-android-med-broadcast-filtre

Web Manager

Web manager platformen fra Bluebeacon er din "værktøjskasse", som du når fra PC og mobile enheder globalt. Det er her du nemt opretter nye ibeacons, og giver dem indhold via smarte skableoner for tekst, foto, video, web links osv.

Et bruger interface opbygget med kriteriet "er der brug for en manual - så har vi lavet det forkert".

Det er også i webmanager du får adgang til helt unikke broadcastfiltre for hvet ibeacon indhold. Så kan du "pege" din annonce, kupon eller information mod det helt rigtige segment og tidspunkt. Du har filtre som køn, alder interval, dage på ugen, tidspunkter på dagen. Igen hænger dette sammen med vores Code of conduct, som vi opfordre dig til at læse.

ibeacon-estimote-kontaktio-lightcurb-sensoro

ibeacon

Ibeacon´s er dine "sende enheder", som du køber særksilt. Her finder du igen en væsentlig forskel på Bluebeacon.dk og andre udbydere. Vores App og web manager låser dig nemlig ikke til et bestemt fabrikat af ibeacons. Din software er aldrig bedre end din hardware :-)

ibeacon´s findes i et hav af udformninger og specifikationer, hvor overvejelser som batteri tider, tænd/sluk features, sensorer til temp. eller bevægelse, indendørs/udendørs, vil spille ind på dit optimale valg. Og for at gøre det nemt for dig tilbyder vi selvfølgelig gratis og uvildig rådgivning. Ligeledes kan du købe ibeacon´s hos Bluebeacon.dk af fabrikater som Sensoro, Kontakt, Estimote osv.

gratis-ibeaconapp-og-SDK-fra-Lightcurb

SDK

Lidt teknisk - men du kan gratis få vores SDK. Det er et stykke software som dit App bureau kan indbygge i en hvilken som helst App, og dermed får du hele funktionaliteten af vores ibeacon platform.

Du kan derfor oprette og adminstrere dine ibeacons via vores standard web manager. Eneste forskel er, at dine brugere downloader din egen App.

Som et plus på kontoen, så vil dine ibeacons så også sende dine beskeder og informationer til alle mobile enheder der nærmer sig, med vores standard gratis App. Men det kan man jo dårligt have noget imod :-)

Spørg-om-ibeacon
Få et svar i en fart

Spørg os