Digitalt-indhold-på-gæsternes-mobile-enheder-til-museer-og-kulturinstitutioner
Information på mobil
-udvid oplevelse og læring

Digital formidling

Vi lever faktisk i en tidsalder, hvor problemstillinger ved digital formidling for få år tilbage, ser nærmest grinagtige ud med dagens øjne.

For få år siden krævede digital formidling massiv investering i hardware som skærme, samt software til at styre det.

Og stadig var det, som at skyde med spredehagl, men vidste aldrig om en given information ramte præcist på det rigtige og mest relevante tidspunkt.

Disse tider er forbi. I dag har dine gæster været så venlige at investere tusindevis af kroner i et stykke hardware de alle render rundt med i lommen - og den kan bruges effektivt til at udbygge og understøtte oplevelsen af din formidling.

En by der vil give hele historien om de statuer man møder i bybilledet. Museet der vil formidle til alle sanser, OG fortælle den skjulte historie foran et maleri, en installation, eller hvad det måtte være.

Kort sagt - et mulighed for at interagere med dine gæster på en ny, billig og yderste fleksibel platform

ibeacon fast track

Digital formidling via ibeacon´s giver bruger mulighed for fordybelse. Samtidig giver det dig og din organisation vidtrækkende muligheder for hurtigt, effektivt og meget billigt at udbygge oplevelsen.

Vores platform kræver så lidt læring, at du er langt på et par timer. Ja faktisk er den udviklet med et eneste krav: er der brug for en manual - så er det forkert.

Det betyder også at lysten, muligheder og udførsel af ændringer fra udstilling til udstilling, eller fra event til event, bliver til en leg man bare MÅ tage til sig.

Lad os vise dig hvordan hos dig selv. Og skulle du beslutte at den daglige drift af et ibeacon system IKKE skal være en del af din organisation - så har vi også en løsning på det.

Kort sagt - det her emne er spængfarligt - for har du først prøvet det, så kan hverken du eller dine gæster forstå, det nogensinde har været optimalt uden. 

Har du selv en App kan din App udvikler indbygge vores gratis SDK i din egen App. Dermed har du den fulde beacon funktion i din egen App. MEN - vi har også i samarbejde med Redia A/S udviklet en National Turisme app. Hvis din destination allerede har denne app er du godt kørende med vores beacon platform. Har din destination endnu ikke vores turist app - så kommer vi gerne til kaffe og fortæller mere.