Turist-App-med-ibeacon-platform
Media information
direkte i turistens lomme

Silent traveller

Silent traveller er givetvis kommet for at blive. Vi kan gøre meget for at følge dem og registrere dem digitalt. Men når dagen er omme er det den enkelte turists oplevelse af vores destination, attraktion eller aktør der står tilbage. Det er afgørelsens time kort sagt. Bliver turisten en time, eller en dag mere ? ligger de hundredevis af kroner mere, end de havde tænkt sig ?

Når vi engang er færdige med at måle vores succes på antal klik på en annonce, eller antal unikke eller gentagne besøgende på vores hjemmesider, så kan vi komme igang med at kigge på indtægterne i vores destinationer, og dernæst hvor mange flere arbejdspladser turistbranchen generer.

Og det er ibeacon lige kommet forbi for at hjælpe med :-) Lige til at indbygge i din Turisme app.

Fortæl den unikke historie lige der, hvor turisten står foran historiens vingesus, uden at vide hvor meget vinden egentlig blæser, før en ibeacon fortalte det.

Aktøren får sit tilbud eller budskab helt ind på skærmen hos turisten, lige der hvor næste handling, er naturlig aktion på det stedbundne digitale indhold.

Du behøver ikke råbe i skoven mere

Ved at give beskeder og informationer via ibeacons sikre du, at inforamtionen falder på præcis det rette sted, indenfor 1-40 meters afstand.

Det er en service du aldrig har kunnet give din turist så præcist, og dermed får din information meget mere værdi for turisten.

Hvad enten du er en stor eller lille attraktion, eller turistforeningen, så har vores ibeacon platform noget at tilbyde dit område.

Måske har du en app, eller måske har du ikke. Vi har en gratis app, dine turister kan downloade. Og hvis du har en app selv, så har vi en gratis SDK, som din app udvikler kan indbygge i din app. Dermed får den samme funktion til, at læse ibeacon indhold. Der findes også allerede en Dansk gennemprøvet Turist app, udrullet i flere destinationer, som får ieacon funktionen indbygget primo 2018.

Så hvad enten du selv bestemmer, eller ser en stører sammenhæng i din destination som det rigtige fundament for en ibeacon strategi, så er vi klar til dialogen.

Lokationsbestemt digitalt indhold på mobilen, er kommet for at blive.