Hvad koster en ibeacon ?
Alt efter hvad den skal kunne og hvor den skal bruges, samt levetid på batteri du ønsker, så koster de typisk fra 200-350 Dkr pr. stk. Vi hjælper dig gerne med råd.

Hvad koster det at drifte ibeacons hos Bluebeacon ?
Vi benytter Lightcurb platformen, som du skal have adgang til, for at putte indhold på dine ibeacons. Det koster 349,- Dkr. ex. moms at blive oprettet, og ønsker du f.eks. kun at have 1 stk ibeacon koster det omkring 2.250,- Dkr. pr. år at drifte, og du må have op til 300.000 gennemførte transaktioner af dit indhold for prisen. Ønsker du 2 eller flere ibeacons udbygger du blot for en lille merpris på driften af platformen, og hver ibeacon må stadig have op til 300.000 gennemførte transaktioner pr. år. Så din kontaktpris er typisk mellem 1-4 ører pr. kontakt, alt efter hvor mange transaktioner der gennemføres. Vigtigst er, at vi ønsker du kender din pris fra starten, og at den ikke stiger med antallet af transaktioner.

Kan jeg få ibeacon funktionaliteten i min egen app ?
Ingen problem - vores SDK (motoren der får det til at virke så at sige) er ganske gratis. Kontakt os for kode filen. Du skal så stadig have vores Lightcurb cloud platform for at putte indhold på dine ibeacons.

Jeg har ingen app - kan jeg så bruge ibeacons ?
Jep - du downloader blot den gratis app - søg i din app store ios eller Android på "Lightcurb". det er den app du skal fortælle dine kunder de skal have, for at modtage dit ibeacon indhold. Det har vi også flere værktøjer til at hjælpe med. Kontakt os for mulighederne.

Skal jeg købe en bestemt slags ibeacons for at Lightcurb platformen kan fungere ?
Nej - modsat andre platforme giver Lightcurb vidtrækkende muligheder for valg af ibeacon fabrikat. Pt. kan du bruge fabrikater som Sensoro og Estimote. Spørg - vi udvidder hele tiden.

Hvor kan jeg købe ibeacons ?
Mange steder på nettet - eller du kan nemt købe hos os. Kontakt os for dagspriser.